Vinsterna trillar in hos Maria.com!

De riktigt stora vinsterna fortsätter att trilla in hos Maria.com den här sommaren, med två enorma vinstutdelningar alldeles nyligen, båda på den brittiska sidan och från minimala insatser på Marias fantastiska spelautomater! Att läsa om dessa vinstsagor får definitivt oss på spelautomater.pånätet.org att vilja pröva lyckan där!

Brittisk spelare vinner £16 480 från insats på £20

En lycklig vinnare från Luton, norra London, vann £16 480 (över 200 000 kr) på deras Wild Turkey-spelautomat. Vinsten trillade in efter bara ett snurr – hur otroligt är inte det?!

Wild Turkey tar dig på en resa in i djupaste djungeln, med fem snurrande reels, tjugo paylines, gratissnurr och stacked wild-symboler. Spelare kan vinna upp till 800 000 mynt – det blir knappast bättre än så! Så skynda över till Maria.com för att börja spela Wild Turkey nu.

Brittisk spelare vinner £4 800 från insats på £24

En annan tursam spelare från Storbritannien vann otroliga £4 800 i kontanter (drygt 60 000 kr), den här gången på Maria.coms spelautomat med irländskt tema, Rainbow Riches. Den lyckliga vinnaren från Leeds, norra England, hade registrerat sig samma dag som hon tog hem den enorma prissumman, från en insats på endast £24.

Maria.com gratulerade vinnaren, som svarade att ”Jag är så otroligt glad och upphetsad,”  och förklarade att hon skulle använda pengarna till att åka på en storskalig semesterresa. Hon måste vara en väldigt tursam person, då detta inte har varit hennes enda stora vinst under sin livstid. Hon har tidigare även vunnit £10 000 på en skraplott. Du, som oss, kanske inte varit fullt så tursam tidigare i livet, men det kan förändras när som helst hos Maria.com!