Thunderstruck II

tsiilogo458x287.jpg
 

"Thunderstruck II"

 

Spela ThunderstruckII för bonuspengar

Att spela Thunderstruck II för bonuspengar är möjligt hos Spin Palace där din första insättning matchas med 100% upp till €150, och du får bonus även på insättning nummer 2 och 3.


Thunderstruck II

Thunderstruck II är tveklöst ett av de mest populära slotspelen på marknaden och det är lätt att förstå varför så många flockas kring Thunderstruck II i Spin Palace Casino. I Thunderstruck II möter du åskguden Tor, den listige Loki, vise Oden och Valhalls Valkyrior. Olika asagudar sätter igång olika bonusar i det här slotspelet som har 5 hjul, många olika scatters, wilds och växande wilds, och hela 243 olika vinstmöjligheter. Spelet har fyra olika bonusar, multipla gratis spin-belöningar, 2X – 6X multiplicerare och en rad olika gratisspel. Det finns också en spännande Wildstorm-bonus som kan sättas igång när som helst såväl som ett splitternytt belöningssystem som gör det möjligt för dig att nå VIP-status på Thunderstruck.

Anta Thunderstruck-utmaningen hos Spin Palace, ta på dig krigarmunderingen och sätt igång att spela på ett av de mest avancerade slotspel som någonsin gjorts. Ditt spel sparas automatiskt, så att du inte förlorar några av de framsteg du gör, som att låsa upp specialfunktioner. Detta gör det lättare för dig att snabbt bli en sann Thunderstruck-hjälte. Kämpa dig fram till Great Hall of Spins för att få tillgång till glimrande, glömda skattkistor och bonusinslag och njut av att se din webbläsare färgas helt i guld efter att du avslutat din 20:e attack mot horden av fiender, då du får tillgång till Valhalls alla rikedomar som Thunderstruck II VIP-spelare.

Betting-registret sträcker sig från myntvärde 0.01 till 0.05med en gräns på högst tio mynt åt gången och ett maxbet på 30.


Kundservice

Hos Spin Palace är supporten alltid öppen. Du kan ringa, klicka på Skype-länken, e-posta eller livechatta.